Bild lånad från fibrenerves.com

Vi vet inte om ni har hört talas om Ted.com, om ni inte har det så tycker vi att det är på tiden att ni kikar in det. Där finns så ofantligt mycket kunskap, inspiration och nyfikenhet. Det startade som idé redan 1990, men det första Tedpratet lades ut på internet 2006. Alltså tio år sedan.

Varför skriver vi då på Smakdetektiverna om detta och varför ska du bry dig? Det finns något som heter Tedx som är lokalt organiserade event där människor samlas för att lyssna och förkovra sig inom ämnen och tankar. Det är svårt att förklara vad som händer på en plats dit det kommer 300 personer som alla är nyfikna på att lära sig något nytt, på att bredda sina insikter och tankar om världen, på att få lite förståelse för världen idag och imorgon. Men det som händer är någon slags magi, magi utav nyfikenhet och möten som vi är helt säkra på utvecklar dig som människa till det bättre.

Nedan är en film som jag spelade in under Tedx Stockholm för att ge er lite mer förståelse om vad det handlar där jag också beskriver vad TED faktiskt står för.

 

Vi på Smakdetektiverna jobbar med att förstå vad det är som händer i världen just nu och hur vi ska kanalisera detta till alla människor vi möter. Det handlar inte ”bara” om att förstå vad som händer utan vi vill också förmedla hur det som händer i världen just nu även påverkar dig. Dig som företagare, dig som anställt på ett företag, dig som precis ska starta upp ett företag.

Om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa er organisation hur ni kan navigera er emot en framtid med kunskap från idag så tveka in på att höra av er till oss!

 

 

Dela:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: